.the longer your hide your feelings for someone, the harder your fall for that individual.

Thursday, 23 May 2013

Set honey vitamin E Herba

Set honey vit e herba dtg lg....
Dtg dlm packaging baru yg cantik n lebih exclusive

Memperkenalkan produk HONEY VITAMIN E HERBA (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), vaseline.ganoderma.mineral oil.kunyit.madu dan tumbuhan asli. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.
Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, produk HONEY VITAMIN E HERBA tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk HONEY VITAMIN E HERBA sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

HONEY VITAMIN E HERBA berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Produk HONEY VITAMIN E HERBA akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali

Setiap set HONEY VITAMIN E HERBA mengandungi :

1. Beauty Soap
2. Day Cream
3. Night Cream

DIJUAL BERASINGAN
*Toner 50ml
*Uv cream sunblock 15g
*Krim Pelembab 10g
*Krim Jeragat 10g
*Krim Jerawat 10g
*Krim Pemutih 10g
*Tidak termasuk dlm set basic*
~TRIAL PEK PUN ADA DISEDIAKAN-Toner/sabun/krim siang/krim malam & uv krim~(Limited Edition)

BERMINAT SILA PM,SMS/WHATSAPSS 0187844325













Saturday, 4 May 2013

SUPRA KRYOLAN FOUNDATION (German) 10g

KRYOLAN SUPRA COLOR foundation.
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.
Hasilnya malatoppss... Long Lasting. Halus.
Dapatkan segera kerana stok terhad.

Kryolan Supra Color-
telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk: - berminyak

- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
- paling bagus digunakan dgn tv paint stick bagi memberikan kesan tahan lama dan well-balanced
Pantang: - kalau tak pandai blend dgn produk tv paint stick, akan memberikan effect muka berkilat/berpeluh disebabkan ia sangat berminyak



Cara Menggunakan :
Langkah demi langkah untuk kelihatan Superb & Glamor
1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit Supra & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
3) boleh menggunakan span basah / jari untuk sekatakan Supra di wajah.
4) Pakai sedikit bedak untuk membuat lapisan asas pada wajah tahan lebih lama

Ramai yang tanya benda yang sama.
Kryolan yang tak tahan lama, tak ori dan tak best.
Kryolan belum glamour macam MAC worldwide.
Hanya makeup artist yang mengenal Kryolan. Echeche pepatah baru.
Takpe mari kita berkenalan bersama-sama.

Kryolan ada yang dibuat di kilang di US, di India, untuk cut shipping cost kerana negara mereka besar.
Industri perfileman mereka juga besar.
Cerita hollywood, bollywood aka hindustan, cerita indonesia pari-pari ajaib pun worldwide weh..
Ramai artis nak kene mekap.
So mereka kena ada kilang disana.
Malang Malaysia belum ada kilang disini.
So kita tak boleh dapat Kryolan dengan harga murah

Maka apabila Kryolan diimport dari negara-negara exchange rate atau kadar mata wangnya rendah, maka bolehla beli Kryolan dengan harga murah.
Contoh kalau diimport dari India dan Indonesia.

Tapi Kryolan kat sini masih agak tinggi sebab diimport dari Germany dan USA yang exchange rate lebih tinggi.
Dulu jer ada import dari India konon dapat cut cost.

Okey. Sebab Kryolan belum famous macam MAC, Bobbi Brown, belum ada company yang nak tiru Kryolan.
Buat rugi jer tiru benda yang demand tak tinggi sangat macam MAC.
Lagi pun Kryolan murah jer semua orang mampu pakai Kryolan yang ori. Kesimpulannya belum wujud Kryolan tak ori! Okey.

Kenapa result tak sama kalau Kryolan tu ori?
Ada yang mengadu Kryolan dari India tak tahan lama.
Baik. Kryolan dari India dibuat untuk kulit orang India di Negara India.
Kulit mereka lebih kering.
Maka foundationnya lebih moisture atau lembap atau lebih minyak.
Cuaca Malaysia panas dan lembap.
Kulit kita lebih berminyak dan banyak berpeluh.
Alamatnya, dah kulit berminyak, pakai pula foundation terlebih minyak, tangan pula memegang tisu asyik mengelap muka berminyak.
Tak sampai 2 jam, berpeluh bagai, foundation pun pudar.
Tapi setengah orang yang kulit agak kering, xda problem pun pakai Kryolan India. Cuma jangan ambil risiko. Belila Kryolan yang tak pernah di complaint lagi. Buat masa ini hanya yang terbaik buatmu disini 

-10gram Rm30S.m/35S.s 

-7gram rm25s.m/30s.s












Set skin care collagen +vitamin e

FUNGSI:
♥ Memutihkan wajah
♥ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
♥ Mengecilkan pori-pori
♥ Menganjalkan kulit wajah
♥ Membuat wajah putih dan berseri

KOMPOSISI:
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM
♥ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM

CARA PEMAKAIAN:
♥ Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah
♥ Krim malam (putih) untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
♥ Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
♥ Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 2 minggu
.