Cara penggunaan Set Honey Skincare yg betul

Saturday, 4 May 2013

SUPRA KRYOLAN FOUNDATION (German) 10g

KRYOLAN SUPRA COLOR foundation.
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.
Hasilnya malatoppss... Long Lasting. Halus.
Dapatkan segera kerana stok terhad.

Kryolan Supra Color-
telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk: - berminyak

- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
- paling bagus digunakan dgn tv paint stick bagi memberikan kesan tahan lama dan well-balanced
Pantang: - kalau tak pandai blend dgn produk tv paint stick, akan memberikan effect muka berkilat/berpeluh disebabkan ia sangat berminyak



Cara Menggunakan :
Langkah demi langkah untuk kelihatan Superb & Glamor
1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit Supra & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
3) boleh menggunakan span basah / jari untuk sekatakan Supra di wajah.
4) Pakai sedikit bedak untuk membuat lapisan asas pada wajah tahan lebih lama

Ramai yang tanya benda yang sama.
Kryolan yang tak tahan lama, tak ori dan tak best.
Kryolan belum glamour macam MAC worldwide.
Hanya makeup artist yang mengenal Kryolan. Echeche pepatah baru.
Takpe mari kita berkenalan bersama-sama.

Kryolan ada yang dibuat di kilang di US, di India, untuk cut shipping cost kerana negara mereka besar.
Industri perfileman mereka juga besar.
Cerita hollywood, bollywood aka hindustan, cerita indonesia pari-pari ajaib pun worldwide weh..
Ramai artis nak kene mekap.
So mereka kena ada kilang disana.
Malang Malaysia belum ada kilang disini.
So kita tak boleh dapat Kryolan dengan harga murah

Maka apabila Kryolan diimport dari negara-negara exchange rate atau kadar mata wangnya rendah, maka bolehla beli Kryolan dengan harga murah.
Contoh kalau diimport dari India dan Indonesia.

Tapi Kryolan kat sini masih agak tinggi sebab diimport dari Germany dan USA yang exchange rate lebih tinggi.
Dulu jer ada import dari India konon dapat cut cost.

Okey. Sebab Kryolan belum famous macam MAC, Bobbi Brown, belum ada company yang nak tiru Kryolan.
Buat rugi jer tiru benda yang demand tak tinggi sangat macam MAC.
Lagi pun Kryolan murah jer semua orang mampu pakai Kryolan yang ori. Kesimpulannya belum wujud Kryolan tak ori! Okey.

Kenapa result tak sama kalau Kryolan tu ori?
Ada yang mengadu Kryolan dari India tak tahan lama.
Baik. Kryolan dari India dibuat untuk kulit orang India di Negara India.
Kulit mereka lebih kering.
Maka foundationnya lebih moisture atau lembap atau lebih minyak.
Cuaca Malaysia panas dan lembap.
Kulit kita lebih berminyak dan banyak berpeluh.
Alamatnya, dah kulit berminyak, pakai pula foundation terlebih minyak, tangan pula memegang tisu asyik mengelap muka berminyak.
Tak sampai 2 jam, berpeluh bagai, foundation pun pudar.
Tapi setengah orang yang kulit agak kering, xda problem pun pakai Kryolan India. Cuma jangan ambil risiko. Belila Kryolan yang tak pernah di complaint lagi. Buat masa ini hanya yang terbaik buatmu disini 

-10gram Rm30S.m/35S.s 

-7gram rm25s.m/30s.s












3 comments:

Sila tinggalkan komen anda di sini
atau untuk respon segera sila sms/whatsapss 0187844325