.the longer your hide your feelings for someone, the harder your fall for that individual.

Saturday, 26 April 2014

Pisau seramik 100%






Pisau 100% seramik(loose)
Terdapat dalam 2 saiz pilihan 4" & 6"
Terdapat dalam 5 pilihan warna hitam,merah,biru,kuning & hijau

BERMINAT? PM/SMS/WHATSAPSS 0187844325

Kelebihan Pisau:

* Hasil potongan kemas & rapi
* Tidak memindahkan bau & rasa makanan ke makanan lain
* Mudah menyiang ikan , daging , buah- buahan & lain2
* Memotong epal lambat teroksida ( lebam )
* Mudah memotong ricik , nipis , tebal & kelar
* Mudah Dibasuh & dibilas
* Kesan makanan ( bau , warna & rasa ) tidak melekat padanya
* Ringan berbanding logam
* Sangat tajam tak perlu di asah


Saturday, 19 April 2014

Bedak Arab murah

Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu merupakan powder digabungkan dengan krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu.Bedak 3 in 1 ini adalah teknologi dari Jepun dan dipasarkan di Filipina. Pengguna setianya adalah wanita Arab (itu yang dapat nama manja Bedak Arab).
Paling penting produk ini adalah HALAL.
Bedak Arab Super Summer Cake Kokuryu didatangkan dengan Kokuryu Beauty Sponge

KENAPA ANDA PERLU MEMILIKI BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU
Bedak ini 3 dalam 1 powder, foundation, moisturizer
Mengikut aliran darah pemakai tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya.(sesuai untuk semua jenis kulit muka)
Kemas dan sekata membuat kulit anda tampak sempurna.
Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda
Mengecutkan jerawat (sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)
Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik (certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)
Tahan selama lebih 8 jam (sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)
Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit
Suci dan Halal, boleh dibawa solat (haaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap
Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan ( ikut penggunaan masing-masing)

Rm25.00 Free pos ke semenanjung Malaysia
Sabah/Sarawak add rm10

Pm,sms/whatsapss 0187844325


Stok terhad
Siapa cepat dia dapat

Tuesday, 15 April 2014

Satin Kaki-Vietnam

Available stock-1
Harga-Rm60.00



Available stock-1
Harga-Rm60.00



SATIN KAKI
Rm60.00 Free poslaju ke Semenanjung Malaysia

SIZE : Bidang 60, Size 3.5meter ready cut/set

Kain campuran
Material-
60% cotton
40% satin
Gred kualiti A
Kain separa berkilat dan licin
Tidak kecut dan warna tidak luntur
Kain lembut, sejuk, serap peluh.
Corak di penghujung kain yang ekslusif

Pm, sms/whatsapss 0187844325

English cotton vietnam

ENGLISH COTTON

SIZE : Bidang 60, Size 3.5meter ready cut/set

Kain 100% cotton
Gred kualiti A
Tidak kecut dan warna tidak luntur
kain lembut, sejuk, serap peluh.
Pelbagai corak

Pm, sms/whatsapss 0187844325
Harga hebat menanti anda
Free poslaju ke semenanjung Malaysia




Available stock-1
Harga Rm54.00










Tuesday, 8 April 2014

Chocolate melting pot











Chocolatiere
Electric chocolate melting pot ready stok
Stok terhad
Yg bayar dulu di utamakan
Harga asal rm55
Harga promosi rm40.00 (tidak termasuk kos pos)
Pm,sms,whatsapss 0187844325

electric chocolate melting pot malaysia

Pakej Termasuk:
1 x Electric Chocolate Melting Pot
1 x Spatula
6 x Acuan (Hati, Beruang, Squares, kacang kopi, Bintang, pokok Krismas)
1 x besar acuan berbentuk hati
10 x lidi plastik untuk fondue coklat
10 x garpu plastik buah-buahan
1 x garpu Spiral untuk truffle mencelup
1 x coklat Flat membuat garpu untuk mengendalikan coklat persegi

Friday, 4 April 2014

Nak cantik, nak bebas dari jerawat, jeragat & dari semua masalah kulit muka
Jom like page ni ramai2

https://m.facebook.com/SetHoneyVitEHerba