.the longer your hide your feelings for someone, the harder your fall for that individual.

Thursday, 31 December 2015

Makeup service









Beautiful girls

#touchbyme
#29122015
#noedit
#nofilter
#noeyebrowtrimmed
#lovemyjob
#ilovemakeup
Sebarang pertanyaan dan tempahan makeup boleh la telegram/whatsapss ke 0187844325
Atau Dm di instagram Mutiarakirana_











Monday, 28 December 2015

Mixiu stunning cream mascara(dual)






Hot item
Terlaris di pasaran
Mixiu stunning cream mascara(dual)
Rm45.00 tidak termasuk kos penghantaran
Berminat sila telegram/whatsapss ke 0187844325
Dm ke instagram Mutiarakirana_








Thursday, 24 December 2015

SET HONEY VIT E SKINCARE

NAK CANTIK??TP XTAU PRODUK MANA YG BERKESAN!!

✔ Masalah utama kulit wanita adalah BERJERAWAT , BERJERAGAT dan tidak GLOWING (kusam/tidak BERSINAR/tidak BERSERI)
 
✔ ANDA ADA MASAALAH KULIT DIATAS? 

✔ Hanya produk HONEY SKINCARE SAHAJA penyelesaiannya!!!

✔ Penat tau kalau pakai skincare tapi tak tau bila nak berkesan!

✔ Produk HONEY SKINCARE bukan produk janji manis dan hanya memerlukan 3minggu proses!!

✔ Kita boleh buang DUIT tapi BUKAN buang MASA 

✔ Yang penting ready stock!!!

WhatsApp NAK CANTIK ke 0187844325
WhatsApp NAK CANTIK ke 0187844325
WhatsApp NAK CANTIK ke 0187844325

✔Jgn segan2 contact saya..
✔ Boleh text sebagai kawan2 jeee yer <3
✔ Tak perlu nak formal2 yer lovelies.. 
✔ JOM MILIKI KULIT CANTIK BERSAMA-SAMA!! See Ya!!

(HARGA PROMOSI AKHIR TAHUN)
Bukan Rm180
Bukan Rm150
Berapa??? ? Whatsapss/ telegram 0187844325 untuk harga promosi
Atau blh DM saya di Instagram Mutiarakirana_
https://m.facebook.com/SetHoneyVitEHerba/














Wednesday, 16 September 2015

Bedak Butae

















Testimoni dr customer
Adik cun plus gojes
Ktnye pakai bedak ni je
Tidak pakai sebarang foundation
Dah 6jam lebih di muka
Tp ttp cantik tidak berminyak, muka nya mmg jenis berminyak
Dengan bedak "SUPERB" ni mmg sangat membantu
Cantik sngt kannnnn
Tq adik cun syg sudi share pic

BEDAK RAHSIA MAK ANDAM
BUTAE OIL CONTROL COMPACT POWDER
OFFER PRICE: RM 13/PCS
Postage rm8sem / rm12sabah/sarawak
compact powder yang Sangat digilai ramai...serius sangat2 tahan lama bila pakai and special nya die dapat control minyak berlebihan pada wajah..
especially remaja2 and org2 muda yg masih berminyak muka tiap2 hari..pagi2 apply powder ni sampai petang mmg takkan keluar minyak muka..
tak payah pakai bedak mahal2 ratus2 nak control oily..hanya dengan compat powder butae..
terdapat 2 pilihan warna
1: ceraH
2:natural

Berminat sila telegram / whatsapss ke 0187844325
Do follow me 💖 Instagram-Mutiarakirana_

jom dapatkan segera. harga termurah dipasaran

Monday, 3 August 2015

Make up tunang











Sedang mencari mua untuk majlis istimewa anda
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan kami di whatsapss/telegram 0187844325


Make up tunang 02082015
Shiela-Ampang

#muakl
#ilovemakeup
#ilovemyjob
#penggunategarsupplementA2d
#setiabersamasethoneyskincare
#sayagunasayajual
https://www.facebook.com/NovaA2dSkinwhite https://www.facebook.com/NovaA2dSkinwhite
https://m.facebook.com/SetHoneyVitEHerba




Wednesday, 22 July 2015

Nova A2D SkinWhite















Saya adalah pengguna tegar a2d
Dah setahun lebih setia bersama
Produk yg sngat bagus n terbaik


"Dengar sini! Nak Tahu RAHSIA Kenapa Selama Ni Dah Berbotol atau Berkotak Produk Yang Kita Makan Tapi Langsung Tak De Kesan! Putih Tak, Cantik Pun Tak!
" Rahsia pertama, uollss tengok LABEL & WARNA AIR produk kesihatan yg uolls sedang makan.Jika di label tertera 1001 ramuan & esktrak tumbuhan seperti grape seed, astaxanthin, maqui berry, cranberry dll, korang BANDINGKAN dengan WARNA AIR produk kesihatan yang uolls minum tu. Kalau produk tu berperisa strawberry dan airnya elok saje pink / merah, memang 100% DIJAMIN yang produk tu hanya ada GULA & PERISA sahaja.
Ini kerana esktrak-estrak buah-buahan ini berwarna kehitaman oleh itu minuman korang takkan jadi pink / merah / hijau kecuali hanya di campur serbuk Gula & Perisa sahaja. Minum air gula memanglah TAKDE KESAN. Silap-silap ada racun berbahaya lagi. Inilah kes yang berlaku kepada seorang wanita baru-baru ini yang terpaksa 'Di Buang Ovari Kerana Amalkan Produk Sampah Yang Ada Gula / Glukos Sahaja'. Dulu saya pun tercari-cari produk yang manalah yang bagus. Sehinggalah sy JUMPA FAKTA tentang Estrak Tumbuhan ini & dapati amat SUSAH nak JUMPA PRODUK yang betul-betul jujur di pasaran ni. Alhamdullillah, sekarang saya hanya percayakan Produk Nova Health shj. Kesannya cepat tanpa perlu tunggu berbulan-bulan!"
~ Puan Rabiatul

Whatsapss/telegram 0187844325
★★ Testimoni : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.442041592616270.1073741836.182774045209694&type=3
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
★ Testimoni Puan Zainab Ttg Set Combo A2D:-
Mula-mula dulu saya teragak-agak jugak nk guna produk Nova Health ni. Tapi disebabkan dah penat try produk yang 'agak glamer' tapi KESAN HAMPEH, sy cubalah beli 1 SET A2D. 1st week guna, kekeringan di tapak kaki & badan dah semakin hilang. Kesan di pai-yoodara pulak, dalam 2 minggu sy dah mula rasa tegang & lebih anjal. Terperanjat jugak saya! Patutlah di datangkan secara SET, rupa-rupanya kesan akan jadi lebih cepat bila ada tindakan SECARA DALAMAN & LUARAN dalam satu masa. Cthnya 24 Hours Whitening Booster, kandungan Booster ni rupa-rupanya bantu tingkatkan lgi sebanyak 50 kali ganda produk kesihatan yang kita makan. Nano Cell Serum yang disapu terus di tempat bermasalah pulak bantu perbaharui secara pantas sel-sel kulit yang rosak. Hmm... Memang satu pengalaman berbeza bila gunakan SET Combo ni. Berbeza dari produk-produk yang telah sy gunakan sebelu ni!

★ Testimoni Puan Hidayah Ttg Set Combo SilkyWhite:-
Sy tiada masalah pai-yoodara / kewanitaan. So sy disuggestkan utk ambik Set SilkyWhite sebab saya nk fokuskan kepada pemutihan kulit saje. 1st week guna, sy dapat rasakan kulit semakin lembap. Pening kepala pun semakin kurang. Bila saya check rupanya tekanan darah tinggi dah menurun dari 165 jadi 150. Wah! Terkejut besar saya. Ingatkan untuk cantik saje. Tapi boleh untuk rawat penyakit jugak.Masuk minggu kedua, sy tengok jeragat-jeragat di muka dah makin pudar. Maybe cepat kesannya sebab saya rajin sapu Nano Cell Serum di tempat jeragat & tak pernah miss consume SilkyWhite & 24Hours Whitening Booster yg disediakan dalam SET COMBO ni. Dan sekarang, selepas 1 Bulan guna, walaupun tak putih melepak lagi tapi kulit dah semakin cerah & bersih.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
★★ Nak Putihkan Muka & Badan?Gelap Ke*trunan? Msalah Kulit Kusam, Parut, Jerawat & Jeragat?Bhagian 'Tuut' Kecccill, Kend0r, Atau Lowyot?? Nak Lewatkan Put0s Halld? Sukar Ham-mill & Masalah H0rm0n?? Brmasalah Di Dlm Hbgan Asmarrra?
Whatsapss/telegram 0187844325



Saturday, 27 June 2015

Serum honey vitamin E herba




~ SERUM HERBA HONEY EXTRA MADU~

# SERUM YG BGITU MAGIK!!!! KESAN YG CEPATT... WOOOOWWWWW!!!!!
# Terdapat banyak kelebihannya yang tidak ada pada sabun, toner, dan krim muka
# Sesuai untuk semua usia termasuklah remaja tidak kira lelaki & wanita.
# Serum tidak berminyak
# Serum boleh menyerap dengan cepat serta meresap jauh ke dalam kulit (epidermis ) berbanding krim biasa
# Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), lebih muda (Anti-Aging) & kelihatan tegang serta runcing (Facial Up-Lift)
# Mengandungi vitamin alovera & Ekstrak Kiwi yang amat penting untuk kebaikan kulit.

Rm28.00 1botol




Wednesday, 25 March 2015

Kryolan foundation





KRYOLAN 100% ORIGINAL FROM GERMANY

Ramai sangat bertanya foundation apa yang sesuai. Kryolan adalah antara yang terbaik untuk kaki2 makeup. Siapa yang kata tak best tu sebenarnya dia dah pakai yang tak ORIGINAL. Yang original sangat smooth, tak der rekah2 atau tompok2. Kryolan foundation ada banyak jenis jadi boleh pilih mana yang sesuai.

TV STICK 25ml Rm97.00- untuk solekan pengantin
SUPRA 55ml Rm127.00- untuk kulit kering atau nak bagi solekan lebih glowing
DERMA 30g Rm127.00- untuk kulit problem yang banyak parut jerawat
ULTRA 15g Rm147.00- untuk semua diatas

Trial pek pun ada dijual

PASTIKAN YANG ORIGINAL
HASIL SOLEKAN PASTI LEBIH MANTAP

Telegram/whatsapss ke 0187844325

Wednesday, 11 February 2015

Nova A2d

Harga clearance stok dah lama tamat ye
Clearance sale aritu untk stok yg akan tamat tempoh pada bulan 5/2015
Stok kami untk batch tu dah lama habis ya
Untk batch baru harganya adalah rm130 xtermasuk kos pos
Untk special price sila telegram/whatsapss ke 0187844325(serious buyer sahaja)

https://m.facebook.com/NovaA2dSkinwhite


Sunday, 8 February 2015

Nova A2D Skinwhite

A2D READY STOK

*Free whitening booster bernilai rm60.00

*Free nano cell serum Bernilai rm60.00 (PROMOSI TERHAD)

JADI TUNGGU APA LAGI ??! DAPATKAN NOVA A2D SKINWHITE SEGERA..!! ANDA MAMPU MEMILIKINYA..!!


TELEGRAM/ WhatsApp " SAYA NAK A2D " dan HANTAR ke 0187844325


Kenapa perlu bayar lebih untuk 1 jenis fungsi produk? Anda sudah beli macam-macam produk untuk kulit putih? Anda juga sudah beli produk khusus untuk menganjalkan payudara? Kenapa bazirkan duit untuk beli pelbagai jenis produk hingga habis beratus2 ringgit?

SESUAI UNTUK PEREMPUAN YG BELUM BERKAHWIN & SUDAH BERKAHWIN

Harga rm130 tidak termasuk kos pos

Yg whatsapss/ telegram akan dpt harga murah lg dari harga sebenar


Nova A2D SkinWhite Produk 2 Dalam 1 mempunyai 10 manfaat serta fungsi utamanya ialah :-


1) Membesarkan & menganjalkan

Payudara


2) Memandatkan serta menaikkan Pinggul serta

Punggung yang jatuh


3) Mencerahkan kulit sehingga 4 TONA LEBIH CERAH

berbanding tona asal


4) Mengatasi masalah tompok hitam, jeragat, jerawat,

pigmentasi, liang pori


5) Menambahkan kuantiti susu badan


6) Merendahkan risiko kanser payudara dan kanser rahim


7) Membantutkan pengeluaran bulu roma dan

tingkatkan hormon wanita (estrogen)


8 ) Membantu mengurangkan gejala pre menopause

dan simptom haid


9) Meninggikan metabolism tubuh bagi mengelakkan kegemukan


10) Meningkatkan kesuburan serta

meningkatkan nafsu seksual wanita


Dengan Sebotol Sahaja Bagi NOVA A2D SKINWHITE

1 JUTA MILIGRAM / 1KG ( Tahan 1 -3 Bulan Sebotol)

Harga Rm130 tidak termasuk kos pos

Best price sila telegram/whatsapss segera


♥♥ NANO CELL VITAMIN E SERUM (60ML)
PERCUMA DENGAN SETIAP PEMBELIAN NOVA A2D

NANO CELL VITAMIN E SERUM merupakan esen serum yang mana ramuannya terdiri daripada bahan-bahan semulajadi terpilih yang terbukti mampu menyelesai 1001 masalah kulit samada kulit muka dan badan. NANO CELL VITAMIN E SERUM merupakan esen serum yang sesuai di aplikasikan samada di muka atau di badan malahan kanak-kanak serta bayi juga boleh menggunakannya.

♥♥ KANDUNGAN: Minyak Argan Morocco, Tea-Tree Oil, Grapefruit, Lemon, Vitamin E Palmitate, Olive Oil & Rosehip.

♥♥ FUNGSI NANO CELL VITAMIN E SERUM:

Di antara fungsi NANO CELL VITAMIN E SERUM BY NOVA adalah-

✎ Merawat masalah kulit gelap dan tona tidak sekata

✎ Merawat masalah jerawat, parut jerawat & lubang bekas jerawat

✎ Merawat masalah jeragat dan pigmentasi

✎ Merawat masalah luka dan kesan terbakar

✎ Merawat masalah stretchmark atau regangan

✎ Membantu melembut & melicinkan kulit

✎ Mengatasi masalah penyakit kulit dan jangkitan seperti psoriasis, eczema dan sebagainya.

✎ Merawat masalah rambut gugur dan botak

✎ Merawat masalah rambut kering dan tidak bermaya

✎ Merawat masalah stretchmark atau regangan

♥♥ CARA GUNA:

Step 1 : Sapukan dan gosok dalam keadaan membulat di tempat yang diingini contohnya. Guna 2x sehari iaitu sebaik selepas mandi. Jangan sapu sebelum mandi kerana pembukaan liang roma adalah lebih terbuka & bersih sebaik sahaja selepas mandi. Juga boleh digunakan di muka dan badan.

♥♥ SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKAN:

✎ Ibu mengandung
✎ Ibu selepas bersalin
✎ Mereka yang mempunyai masalah kulit & rambut seperti di atas
✎ Kanak-kanak & bayi

24 hours whitening booster
Merupakan booster pencerahan kulit yang mampu meningkatkan sehingga 50 kali ganda daya serapan supplement pemutihan ke dalam sel tubuh.
Tindakan 50 kali ganda ini dirangsang oleh kombinasi ramuan terpilih yang berfungsi untuk menyokong kadar serapan mineral & antioksida ke dalam sel tubuh,mengekalkan kitaran vitamin di dalam sel tubuh(terutamanya bagi kumpulan vitamin larut air),meningkatkan kadar metabolism,merangsang penghasilan kolagen & glutathione(gsh)semulajadi di dalam tubuh dan menghalang proses sintesis melanin yang menyebabkan kegelapan kulit

Fungsi kecantikan
Memutihkan kulit
Jerawat
Bekas jerawat
Parut
Pigmentasi
Jeragat
Tona kulit tidak sekata
Melicinkan kulit
Masalah kulit kering atau berminyak
Anti penuaan
Anti kedut dan sebagainya

Fungsi kesihatan
Meningkatkan daya ketahanan tubuh & sistem metabolism
Melindungi tubuh daripada radikal bebas
Menurunkan kadar kolestrol
Menguatkan tulang & sendid
Membakar kalori daripada karbohidrat
Tinggi sumber anti oksida(sangat bagus bagi mereka yang berpenyakit)

Percuma dengan setiap pembelian nova a2d skinwhite
Serious buyer sila telegram/whatsapss 0187844325
https://m.facebook.com/NovaA2dSkinwhite
https://m.facebook.com/NovaA2dSkinwhite

Saturday, 24 January 2015

kelas mekap

http://www.mudah.my/Kelas%20solekan-32938234.htm






ANDA INGIN PELAJARI TEKNIK MAKEUP SEPERTI MAK ANDAM...ATAU MAKEUP ARTIS JOM SERTAI BENGKEL SOLEKAN PENGANTIN PADA 1FEB 2015 DI KUANTAN ...
sebarang pertanyaan boleh whatsapp atau call 017-2181334 / 011-39364244

Tunggu apa lagi yang berminat boleh booking segera .. makeup ni bukan saja tak boleh dipisahkan dengan orang perempuan tetapi ia jugak boleh menjadi sumber pendapatan yang agak lumayan tanpa masa yang lama... tak perlu kerja sampai 8 jam sehari tetapi anda akan mendapat pendapatan agak lumayan hanya dengan 2 jam sehari ...... jom belajar teknik makeup yang sangat mudah diingati.










Monday, 5 January 2015

Nova A2d

#sayajualonline
#sayacubadulubarujual
2 bulan stop a2d sbb try k.......yg hot terbaboom tu
 Nak tau gak ok sngt ke
Tp bila dah try sendiri ternyata xsebagus A2d yg sememangnye sngt lengkap
Syg slow2 kesan power a2d berkurangan sbb xkonsisten amalkannye
Jd dah 2 minggu bermula semula amik a2d ni
Seawal 3hari dah mula rs a2d ni bekerja all out luar n dlm
Mula dari dalaman dia repair semula
Skrg tgh fokus pd muka pula
Walaupun skrg keluar jerawat n pengelupasan halus di muka,tgn n bdn tp no problem la
Lps ni pasti tersenyum mcm sebelum ni semula
Oh ye kesan tindak balas pd individu xsama ye
Jd jgn tnya knpa saya amik a2d xjd gitu
Kesan n tindak balas awal pd diri saya sendiri mmg begini dari seawal tahun lps lg masa mula2 kenal n amalkan a2d ni
Lps ni xnak dah try2 produk yg hot lain
Nak terus setia je dgn a2d

CARA PENGAMBILAN A2D SKINWHITE

{Cara 1}

1. KEMAM- Anda TIDAK PERLU membancuh sebaliknya terus kemam serbuk supplement tersebut. Jangan risau produk keluaran Nova Health tiada gula pasir so xdelah berketul-ketul masuk mulut.
Cara ini paling EFEKTIF kerana vitamin & khasiat yang terdapat di dalam supplement terus meresap melalui jaringan kapilari darah di atas lidah.

{Cara 2}

1. BANCUH - Anda juga boleh membancuh sebagai minuman tetapi cara ini hanyalah EFEKTIF SEKIRANYA PERUT ANDA BETUL-BETUL KOSONG SAHAJA. Jika perut anda mempunyai makanan, daya serapan supplement di PERUT menjadi tidak begitu tinggi memandangkan perut juga terpaksa menyerap & mencerna makanan-makanan lain yang anda makan dan ia tidak boleh memfokuskan kepada SUPPLEMENT sahaja. So dikhuatiri SUPPLEMENT yang anda makan itu langsung tidak menyerap ke dalam sel-sel tubuh anda.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

BERAPA LAMA TAHAN SEBOTOL A2D SKINWHITE?

1) Jika Ambil 1 scoop sehari, 1 Botol A2D Skinwhite tahan 4 Bulan

2) Jika Ambil 2 scoop sehari, 1 Botol A2D Skinwhite tahan 2 1/2 bulan

3) Jika ambil 4 scoop sehari, 1 Botol A2D Skinwhite tahan 1 bulan.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

SIAPA YANG BOLEH MENGAMBIL A2D SKINWHITE?

1) Gadis yang sudah datang haid. Belum haid TIDAK BOLEH. Tetapi jika umur 16tahun, masih belum datang HAID, anda bolehlah mengambil A2D Skinwhite memandangkan berkemungkinan besar hormon anda tidak satabil.

2) Wanita / Perempuan sahaja. Lelaki TIDAK BOLEH mengambil A2D Skinwhite kerana ia akan menyebabkan timbul ciri-ciri kewanitaan.

3) Individu yang memiliki PAYUDARA yang kecil, kendur atau loyot.

4) Mereka yang berbadan GEMUK terutamanya bagi anda yang GEMUK MENDADAK. Ini kerana berkemungkinan besar anda mengalami masalah hormon.

5) Mereka yang berbadan TERLALU KURUS sehingga TIADA BENTUK BADAN (takde body shape). Ini kerana, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah hormon lantas CIRI-CIRI KEWANITAAN TIDAK KELIHATAN. (Bentuk badan yang montok juga di kawal oleh faktor hormon)

6) Ibu HAMIL TIDAK BOLEH mengambil A2D Skinwhite kerana ada kandungan hormon. Biarkan hormon sewaktu hamil berlaku secara NORMAL tanpa anda mengubahnya.

7) Waktu Haid Juga Tidak Boleh mengambil A2D Skinwhite kerana dikhuatiri menganggu hormon.

8) Wanita lepas bersalin amat digalakkan mengambil A2D Skinwhite bagi membaikpulih rahim, membaiki hormon dan membaikpulih luka serta peranakan.

9) Wanita menyusukan anak juga amat digalakkan mengambil A2D Skinwhite bagi membantu memperbanyakkan susu badan.

10) Wanita yang SUKAR HAMIL / KERAP GUGUR amat di galakkan untuk mengambil A2D Skinwhite bagi menguatkan rahim, meransang hormon estrogen yang mengawal kehamilan & menggalakkan persenyewaan.

11) Mereka yang mengalami masalah period tidak teratur atau senggugut.

12) Mereka yang bermasalah kulit muka atau badan seperti jerawat, jeragat, parut, pigmentasi dll.

13) Dan semestinya mereka yang inginkan kesihatan yang baik serta kulit yang putih serta gebu sekata.

Clearkan?:) So, Jom ber'A2D SKINWHITE'!!

Berminat sila telegram/whatsapss 0187844325











Sunday, 4 January 2015

Gel eyeliner & eyebrows

Profesional waterproof long wear 24H
Gel eyeliner & eyebrow 2 in 1
Rm25.00

Jika berminat sila telegram/whatsapss 0187844325
*Terbaik~RECOMMENDATIONS 👍👍





urban decay naked eye shadow










Urban decay Naked Eyeshadow
Warna yg sngt cantik & tahan lama
Sangat lekat walaupun apply tanpa eye primer
Mmg terbaik
Rm25.00
Jika berminat sila telegram/whatsapss
0187844325




Saturday, 3 January 2015

Makeup nikah











Mekap nikah & mini pelamin di Ulu Langat 1/ 1/ 2015
Mekap done by Maziah Jeffri Mazz dari Romancinta Wedding Gallery
Berminat dgn mekap ni?
Blh contact kami ye untk dapatkan pakej perkahwinan lengkap dgn harga yg sngt berpatutan