.the longer your hide your feelings for someone, the harder your fall for that individual.

Saturday, 24 January 2015

kelas mekap

http://www.mudah.my/Kelas%20solekan-32938234.htm






ANDA INGIN PELAJARI TEKNIK MAKEUP SEPERTI MAK ANDAM...ATAU MAKEUP ARTIS JOM SERTAI BENGKEL SOLEKAN PENGANTIN PADA 1FEB 2015 DI KUANTAN ...
sebarang pertanyaan boleh whatsapp atau call 017-2181334 / 011-39364244

Tunggu apa lagi yang berminat boleh booking segera .. makeup ni bukan saja tak boleh dipisahkan dengan orang perempuan tetapi ia jugak boleh menjadi sumber pendapatan yang agak lumayan tanpa masa yang lama... tak perlu kerja sampai 8 jam sehari tetapi anda akan mendapat pendapatan agak lumayan hanya dengan 2 jam sehari ...... jom belajar teknik makeup yang sangat mudah diingati.










Monday, 5 January 2015

Nova A2d

#sayajualonline
#sayacubadulubarujual
2 bulan stop a2d sbb try k.......yg hot terbaboom tu
 Nak tau gak ok sngt ke
Tp bila dah try sendiri ternyata xsebagus A2d yg sememangnye sngt lengkap
Syg slow2 kesan power a2d berkurangan sbb xkonsisten amalkannye
Jd dah 2 minggu bermula semula amik a2d ni
Seawal 3hari dah mula rs a2d ni bekerja all out luar n dlm
Mula dari dalaman dia repair semula
Skrg tgh fokus pd muka pula
Walaupun skrg keluar jerawat n pengelupasan halus di muka,tgn n bdn tp no problem la
Lps ni pasti tersenyum mcm sebelum ni semula
Oh ye kesan tindak balas pd individu xsama ye
Jd jgn tnya knpa saya amik a2d xjd gitu
Kesan n tindak balas awal pd diri saya sendiri mmg begini dari seawal tahun lps lg masa mula2 kenal n amalkan a2d ni
Lps ni xnak dah try2 produk yg hot lain
Nak terus setia je dgn a2d

CARA PENGAMBILAN A2D SKINWHITE

{Cara 1}

1. KEMAM- Anda TIDAK PERLU membancuh sebaliknya terus kemam serbuk supplement tersebut. Jangan risau produk keluaran Nova Health tiada gula pasir so xdelah berketul-ketul masuk mulut.
Cara ini paling EFEKTIF kerana vitamin & khasiat yang terdapat di dalam supplement terus meresap melalui jaringan kapilari darah di atas lidah.

{Cara 2}

1. BANCUH - Anda juga boleh membancuh sebagai minuman tetapi cara ini hanyalah EFEKTIF SEKIRANYA PERUT ANDA BETUL-BETUL KOSONG SAHAJA. Jika perut anda mempunyai makanan, daya serapan supplement di PERUT menjadi tidak begitu tinggi memandangkan perut juga terpaksa menyerap & mencerna makanan-makanan lain yang anda makan dan ia tidak boleh memfokuskan kepada SUPPLEMENT sahaja. So dikhuatiri SUPPLEMENT yang anda makan itu langsung tidak menyerap ke dalam sel-sel tubuh anda.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

BERAPA LAMA TAHAN SEBOTOL A2D SKINWHITE?

1) Jika Ambil 1 scoop sehari, 1 Botol A2D Skinwhite tahan 4 Bulan

2) Jika Ambil 2 scoop sehari, 1 Botol A2D Skinwhite tahan 2 1/2 bulan

3) Jika ambil 4 scoop sehari, 1 Botol A2D Skinwhite tahan 1 bulan.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

SIAPA YANG BOLEH MENGAMBIL A2D SKINWHITE?

1) Gadis yang sudah datang haid. Belum haid TIDAK BOLEH. Tetapi jika umur 16tahun, masih belum datang HAID, anda bolehlah mengambil A2D Skinwhite memandangkan berkemungkinan besar hormon anda tidak satabil.

2) Wanita / Perempuan sahaja. Lelaki TIDAK BOLEH mengambil A2D Skinwhite kerana ia akan menyebabkan timbul ciri-ciri kewanitaan.

3) Individu yang memiliki PAYUDARA yang kecil, kendur atau loyot.

4) Mereka yang berbadan GEMUK terutamanya bagi anda yang GEMUK MENDADAK. Ini kerana berkemungkinan besar anda mengalami masalah hormon.

5) Mereka yang berbadan TERLALU KURUS sehingga TIADA BENTUK BADAN (takde body shape). Ini kerana, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah hormon lantas CIRI-CIRI KEWANITAAN TIDAK KELIHATAN. (Bentuk badan yang montok juga di kawal oleh faktor hormon)

6) Ibu HAMIL TIDAK BOLEH mengambil A2D Skinwhite kerana ada kandungan hormon. Biarkan hormon sewaktu hamil berlaku secara NORMAL tanpa anda mengubahnya.

7) Waktu Haid Juga Tidak Boleh mengambil A2D Skinwhite kerana dikhuatiri menganggu hormon.

8) Wanita lepas bersalin amat digalakkan mengambil A2D Skinwhite bagi membaikpulih rahim, membaiki hormon dan membaikpulih luka serta peranakan.

9) Wanita menyusukan anak juga amat digalakkan mengambil A2D Skinwhite bagi membantu memperbanyakkan susu badan.

10) Wanita yang SUKAR HAMIL / KERAP GUGUR amat di galakkan untuk mengambil A2D Skinwhite bagi menguatkan rahim, meransang hormon estrogen yang mengawal kehamilan & menggalakkan persenyewaan.

11) Mereka yang mengalami masalah period tidak teratur atau senggugut.

12) Mereka yang bermasalah kulit muka atau badan seperti jerawat, jeragat, parut, pigmentasi dll.

13) Dan semestinya mereka yang inginkan kesihatan yang baik serta kulit yang putih serta gebu sekata.

Clearkan?:) So, Jom ber'A2D SKINWHITE'!!

Berminat sila telegram/whatsapss 0187844325











Sunday, 4 January 2015

Gel eyeliner & eyebrows

Profesional waterproof long wear 24H
Gel eyeliner & eyebrow 2 in 1
Rm25.00

Jika berminat sila telegram/whatsapss 0187844325
*Terbaik~RECOMMENDATIONS 👍👍





urban decay naked eye shadow










Urban decay Naked Eyeshadow
Warna yg sngt cantik & tahan lama
Sangat lekat walaupun apply tanpa eye primer
Mmg terbaik
Rm25.00
Jika berminat sila telegram/whatsapss
0187844325




Saturday, 3 January 2015

Makeup nikah











Mekap nikah & mini pelamin di Ulu Langat 1/ 1/ 2015
Mekap done by Maziah Jeffri Mazz dari Romancinta Wedding Gallery
Berminat dgn mekap ni?
Blh contact kami ye untk dapatkan pakej perkahwinan lengkap dgn harga yg sngt berpatutan