.the longer your hide your feelings for someone, the harder your fall for that individual.

Tuesday, 31 May 2016

Nova A2d













PEMBUNUH SENYAP ! NAK CANTIK TAPI DAPAT PENYAKIT!
...............
KES 1 :
...............
"Ramai di antara wanita yg mengambil produk jamu / kesihatan / kecantikan tanpa MEMBACA DAHULU RAMUAN di dalam produk tersebut terutamanya produk yg berkaitan pa-yuudarra, rahim & kewanitaan. Produk Jamu atau produk sebegini sememangnya melibatkan hormon tumbuhan yang mana iainya bertindak sama dengan hormon di dalam badan wanita. Tetapi banyak produk jamu / kesihatan masa kini, yang hanya melibatkan sejenis hormon sahaja iaitu ESTROGEN (cthnya Pueraria Mirifica, Lobata, Kacip Fatimah, Manjakani dll. Tumbuhan ini TIDAK MENGANDUNGI hormon Progestron). Ini kerana, ciri2 kemontokkan & fungsi kewanitaan di kawal oleh hormon estrogen.
Tetapi dalam sedar tidak sedar, peningkatan HORMON ESTROGEN ini tanpa diselarikan dengan ramuan yang mengandung HORMON PROGESTRON, akan menyebabkan hormon di dalam tubuh wanita itu tidak seimbang. Ketidakseimbangan ini, boleh menyebabkan
Estrogen menjadi tinggi & progestron menjadi rendah. Keadaan hormon yg tidak seimbang ini boleh menyebabkan pelbagai penyakit akan muncul seperti Kanser Pa-yuudarra, Masalah Rahim seperti Cyst / Endometriosis / Fibroid dan beberapa penyakit yg lain. Oleh itu, pilihlah produk yang mempunyai kedua-dua terapi hormon supaya hormon kekal seimbang.
Antara tumbuhan yg kaya dengan sumber PROGESTRON adalah Wild Yam / Keladi Liar (Super Phyto-Progestron), manakala Betik Hijau / Green Papaya adalah tumbuhan yg bersifat Diosgenin iaitu Anti-Kanser di samping mngandungi kedua-dua jenis hormon.
.......................
KES 2:
.......................
BACA LABEL & LIHAT WARNA LARUTAN PRODUK KESIHATAN ANDA. Perlu diketahui bahawa produk kesihatan sememangnya bukan UBAT. Oleh itu ia melibatkan RAMUAN seperti ESKTRAK HERBA, TUMBUH-TUMBUHAN & Vitamins. Buat pengetahuan anda, ekstrak tumbuhan / herba ini, ia kebiasaanya berwarna gelap cthnya esktrak Maquiberry berwarna hitam, astaxanthin coklat gelap, kacip fatimah coklat, pueraria mirifica coklat.. Jika produk anda berperisa strawberry iaitu berwarna merah, apabila dicampurkan bersama ESKTRAK HERBA & TUMBUHAN-TUMBUHAN ini, iainya akan MENGUBAH WARNA MINUMAN KESIHATAN anda kepada warna kehitaman / keruh.
HATI-HATI! Sila berhati-hati sekiranya, produk anda tiada perubahan warna. Sebagai contoh, LABEL produk tertulis 50 jenis ramuan & berperisa strawberry.. Tetapi warna air larutan elok sahaja berwarna merah strawberry.. Ini bermakna terdapat 2 kemungkinan iaitu :-
a) Produk tersebut sebenarnya TIADA ESKTRAK HERBA / TUMBUHAN sebaliknya sekadar pemanis & serbuk strawberry yg berwarna merah sahaja (kalau apple hijau, warna hijau lah). Ini bukan sahaja MERUGIKAN wang anda kerana ianya lebih kepada air kordial / sirap yang boleh dibancuh di rumah malahan menambah RISIKO penyakit DIABETIS.
b) Jika airnya elok sahaja merah strawberry & TIADA ESTRAK HERBA TETAPI anda dapat merasakan perubahan seperti NAFSU meningkat, pa-yuudarra membesar, kulit gebuu, dikhuatiri produk tersebut dicampur dengan RACUN / Ubatan seperti Sildenafil / tadalafil / steroid / tranexamic / apa-apa ubat pencair darah yg juga membantu proses memutihkan kulit.
Oleh itu, sebelum memilih & mengamalkan sebarang produk, pilihlah produk yang betul-betul telah menjalani kajian yang menyeluruh sepertimana A2D Skinwhite 1Juta Mg by Nova Health. A2D Skinwhite merupakan hasil formulasi & nasihat secara terperinci dari doktor & pakar botani UPM dan bukan produk COPY PASTE dari KILANG-KILANG sepertimana produk yang banyak terdapat di pasaran.
~ Dr Sharifah KPJ - Penasihat Produk NovaHealth "
============================
Anda Inginkan Kulit Yang Gebu? Pa-yuudarra Yang Besar & Anjal? Kulit Yang Cantik Serta Bebas Jeragat & Jerawat? Ingin Kekal & Tingkatkan Aras Hormon Supaya LAMBAT MEN0Pa.use? Anda Mempunyai Masalah Sek.ssual & Masalah Kewanitaan?
Normal price rm130 tidak termasuk kos pengeposan
Untuk dapatkan harga murah
Sila Telegram / whatsapss ke 0187844325
https://m.facebook.com/NovaA2dSkinwhite
#novaa2d
#sayagunasayajual
#supplement



Monday, 30 May 2016

Honey Skincare Vit E Herba










Testimoni meletup dr my zumba sifu kakak Suhaili Yati Jamri
Cikgu kt ni sebelum ni ada masalah jeragat yg agak serius & juga kulit kusam
Berkat sabar nya dia amalkan set honey skincare ini hasilnya
Serius my cikgu bertambah2 ayu meletup gitu
Bangga nya rasa dpt cantikkan cikgu sendiri
Cikgu saya sudah anda bila lg, xkan nak tgk jer kut.....rugi xcuba tau
Tentiuuuu sifu....... lebiuuuuu

TERPAKSA!! TERPAKSA CANTIK!!!

✔ Masalah utama kulit wanita adalah BERJERAWAT , BERJERAGAT dan tidak GLOWING (kusam/tidakbersinar/tidakberseri)

✔ ANDA ADA MASAALAH KULIT DIATAS?

✔ Hanya produk HONEY SKINCARE penyelesaiannya!!!

✔ Penat tau kalau pakai skincare tapi tak tau bila nak berkesan!

✔ Produk HONEY SKINCARE bukan produk janji manis dan hanya memerlukan 3minggu proses!!

✔ Kita boleh buang DUIT tapi BUKAN buang MASA.

✔ AGENT DAN STOKIS dialu-alukan..

✔ Yang penting ready stock!!!

✔ MutiaraKirana contact no :

WhatsApp 0187844325
Whatsapp 0187844325
WhatsApp 0187844325

✔Jgn segan2 contact saya..
✔ Boleh text sebagai kawan2 jeee yer <3
✔ Tak perlu nak formal2 yer lovelies..
✔ JOM MILIKI KULIT CANTIK BERSAMA-SAMA!!

Harga promosi
Trial pek rm90
Exclusive pek rm150
Honey gold limited edition rm126



















Sunday, 29 May 2016

Birthday party pinky pinky









Ceta smlm......meriah sungguh klu bertema kan pink kaler ni
Suka sngt kaler ni
Jemputan besday party dr anak kakak geng zumba
Makanan yg sedap.....layanan tip top

#besdayparty
#hellokittytheme
#pinkputih









Saturday, 28 May 2016

Nova A2d














FROM CUP A TO CUP D PLUS SKIN WHITENING

★★★ PAYUDARA KECIL, KENDUR ATAU LOYOT?? KULIT GELAP, KUSAM ATAU BERJERAWAT?? PUNGGUNG JATUH & MENGGELEBER?? SUSU BADAN SIKIT?? BADAN BERBULU SEPERTI LELAKI??★★★

Jangan Gusar!! Cepat Dapatkan Nova A2D SkinWhite Sekarang!!
Produk 2 Dalam 1 Untuk Mengatasi Masalah Payudara Kecil atau Kendur Sekaligus Mampu Untuk Memutihkan Seluruh Tubuh & Memulihkan 1001 Masalah Kulit.

Selepas ini semua mampu untuk memiliki kulit puteh gebu menawan dengan payudara serta punggung mantap MELETOP bak Neelofa!!

PENGENALAN

★ Apa Itu Nova A2D SkinWhite?

NOVA A2D SKINWHITE merupakan makanan tambahan yang berfungsi untuk membesarkan & menganjalkan payudara serta punggung supaya kelihatan lebih menarik, seksi & mantap. Perkataan A2D adalah bermaksud daripada singkatan ayat “ FROM CUP A TO CUP D” yang merujuk kepada kebolehan Nova A2D SkinWhite untuk mengubah payudara yang kecil kepada saiz yang lebih besar & montok!

Disamping itu, Nova A2D SkinWhite juga kaya dengan bahan-bahan yang telah terbukti secara klinikal bahawa mampu untuk MEMUTIHKANKAN KULIT ANDA SEHINGGA 4 TONA LEBIH CERAH, menjadikan kulit putih gebu bak bidadari & membantu mengekalkan keremajaan kulit anda dari di mamah usia. Kini anda mampu untuk muda 10 Tahun berbanding usia sebenar anda!

★ Apakah Isi Kandungan NOVA A2D SKINWHITE?

Nak tau RAHSIA kenapa Nova A2D SkinWhite sangat hebat dan begitu berkesan bagi menjadikan kulit anda PUTEH GEBU dengan payudara serta punggung mantap serta montok??? Nah, semestinya kerana FORMULA BERGANDA ramuan-ramuan semulajadi NOVA A2D yang TIDAK TERKANDUNG di dalam produk-produk lain di pasaran! DIULANG!! Kerana FORMULA BERGANDA ramuan-ramuan Nova A2D Skinwhite, ya!!

Di Bawah Adalah FORMULA BERGANDA Isi Kandungan Nova A2D SkinWhite:-

★ KHASIAT PEMBESARAN PAYUDARA

✔ 10X Ekstrak Pueraria Mirifica

Merupakan tumbuhan yang paling tinggi Phytoestrogen berbanding tumbuhan yang lain. PHYTOESTROGEN adalah sama dengan HORMON ESTROGEN yang memberikan ciri-ciri kewanitaan. Berupaya untuk membesar, memadat, menganjal & menegangkan payudara leper serta menaikkan pinggul serta punggung yang jatuh.

✔ 4X Ekstrak Keladi Liar ( Wild Yam)

Merupakan tumbuhan yang sangat tinggi Diosgenin berbanding tumbuhan yang lain. Diosgenin penting bagi mengaktif & menyeimbangkan hormon-hormon tubuh, mengelakkan kegemukan, mengelakkan tubuh terlalu kurus, meninggikan metabolism, membantu mengurangkan gejala pre menopause, simptom haid, meningkatkan kesuburan serta meningkatkan nafsu seksual wanita.

✔ 5X Ekstrak Betik Hijau ( Green Papaya)

Berupaya untuk menambahkan kuantiti susu badan. Dengan pertambahan susu payudara, ini secara tidak langsung menjadikan payudara semakin besar dan padat.
Bagi ibu-ibu menyusu anda sangat di anjurkan untuk mengamalkan Nova A2D SkinWhite bagi meransang pengeluaran susu badan anda.

✔ 4X Kalsium Rumpai Laut ( Seewed Calcium)

Kalsium rumpai laut sangat mudah diserap oleh sel tubuh berbanding kalsium daripada susu & kalsium sintetik kerana saiz molekul kalsium rumpai laut yang begitu kecil. Kalsium sangat penting untuk tulang yang sihat dan kuat kerana kolagen semulajadi tubuh terhasil di dalam tulang dan rawan manusia. Dengan penghasilan kolagen semulajadi tubuh, ia membantu untuk mengurangkan risiko penyakit Osteoporosis di samping menjadikan kulit tegang, anjal dan awet muda.

KHASIAT PEMUTIHAN & KECANTIKAN KULIT

✔ 10X L- Glutathione (Reduce Glutathione)

Berfungsi untuk mencerahkan kulit sehingga 4 TONA LEBIH CERAH berbanding tona asal, mengecilkan liang pori dan menghilangkan kulit kusam supaya menjadi lebih puteh gebu menawan.

✔ 10X Vitamin C ( Vitamin C)

Membantu mencerahkan kulit dan meningkatkan imunisasi tubuh. Sewaktu mengambil sebarang makanan tambahan, anda sangat di wajibkan untuk mengambil Vitamin C dengan dos yang tinggi kerana Vitamin C membantu serapan suppelement ke tubuh dan mengekalkan ia di dalam darah. Ini secara tidak langsung meningkatkan keberkesanan supplement tersebut kerana kadar serapannya telah dibantu oleh Vitamin C.

✔ 10X Vitamin E ( Vitamine E)

Vitamin E sangat penting kerana ia boleh meresap di dalam lemak dan daging kerana ia merupakan Vitamin Larut Lemak. Vitamin E yang diambil akan disimpan agak lama di bawah permukaan kulit. Dan di atas faktor inilah kenapa Vitamin E sangat membantu untuk mengatasi masalah tompok hitam, jeragat, jerawat, pigmentasi, liang pori serta masalah kulit berminyak yang berpunca dari masalah kulit kita.

✔ 7X Ekstrak Biji Anggur ( Grape Seed)

Berfungsi sebagai TABIR PELINDUNG bagi menghalang sinaran UV Matahari yang boleh merosakkan kulit, membantu mencerahkan kulit, merawat masalah kulit rosak dan menghalangkan radikal bebas penyebab penyakit.

✔ 8X Kolagen Marine Terhidrolisis Ikan Laut Dalam ( Hydrolized Marine Coolagen))

Hydrolized Marine Collagen memberikan kadar serapan yang sangat tinggi berbanding kolagen biasa. Kolagen biasa mempunyai saiz molekul antara 10,000 – 30,000 Dalton. Setelah melalui proses hidrolisis, saiznya menjadi lebih kecil iaitu kurang daripada 1000 Dalton sahaja. Oleh kerana saiz molekul yang sangat kecil, hydrolyzed Collagen sangat mudah diserap oleh badan.
Ianya sangat berkesan untuk menegangkan kulit yang kendur, mengurangkan garis kedutan serta menjadikan wajah lebih awet muda.

✔ 6X L- Carnitine

Meninggikan metabolism tubuh bagi mengelakkan kegemukan. L-Carnitine juga berfungsi untuk membakar lemak & melangsingkan tubuh yang GEMUK. Bagi tubuh yang sedia langsing, ia membantu anda untuk terus KEKAL LANGSING dan jelita.

Jom Puteh , Gebu & Montok Bersama Nova A2D SkinWhite!!

Rm130 tidak termasuk kos pos
Untuk dapatkan harga istimewa
Sila whatsapss ke 0187844325
TERHAD UNTUK 100 ORANG YANG TERAWAL

Friday, 27 May 2016

zapin










https://youtu.be/l96zIILID6o
"Dengar sini! Nak Tahu RAHSIA Kenapa Selama Ni Dah Berbotol atau Berkotak Produk Yang Kita Makan Tapi Langsung Tak De Kesan! Putih Tak, Cantik Pun Tak!
" Rahsia pertama, uollss tengok LABEL & WARNA AIR produk kesihatan yg uolls sedang makan.Jika di label tertera 1001 ramuan & esktrak tumbuhan seperti grape seed, astaxanthin, maqui berry, cranberry dll, korang BANDINGKAN dengan WARNA AIR produk kesihatan yang uolls minum tu. Kalau produk tu berperisa strawberry dan airnya elok saje pink / merah, memang 100% DIJAMIN yang produk tu hanya ada GULA & PERISA sahaja.
Ini kerana esktrak-estrak buah-buahan ini berwarna kehitaman oleh itu minuman korang takkan jadi pink / merah / hijau kecuali hanya di campur serbuk Gula & Perisa sahaja. Minum air gula memanglah TAKDE KESAN. Silap-silap ada racun berbahaya lagi. Inilah kes yang berlaku kepada seorang wanita baru-baru ini yang terpaksa 'Di Buang Ovari Kerana Amalkan Produk Sampah Yang Ada Gula / Glukos Sahaja'. Dulu saya pun tercari-cari produk yang manalah yang bagus. Sehinggalah sy JUMPA FAKTA tentang Estrak Tumbuhan ini & dapati amat SUSAH nak JUMPA PRODUK yang betul-betul jujur di pasaran ni. Alhamdullillah, sekarang saya hanya percayakan Produk Nova Health shj. Kesannya cepat tanpa perlu tunggu berbulan-bulan!"
~ Puan Rabiatul

Whatsapss/telegram 0187844325
★★ Testimoni : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.442041592616270.1073741836.182774045209694&type=3
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
★ Testimoni Puan Zainab Ttg Set Combo A2D:-
Mula-mula dulu saya teragak-agak jugak nk guna produk Nova Health ni. Tapi disebabkan dah penat try produk yang 'agak glamer' tapi KESAN HAMPEH, sy cubalah beli 1 SET A2D. 1st week guna, kekeringan di tapak kaki & badan dah semakin hilang. Kesan di pai-yoodara pulak, dalam 2 minggu sy dah mula rasa tegang & lebih anjal. Terperanjat jugak saya! Patutlah di datangkan secara SET, rupa-rupanya kesan akan jadi lebih cepat bila ada tindakan SECARA DALAMAN & LUARAN dalam satu masa. Cthnya 24 Hours Whitening Booster, kandungan Booster ni rupa-rupanya bantu tingkatkan lgi sebanyak 50 kali ganda produk kesihatan yang kita makan. Nano Cell Serum yang disapu terus di tempat bermasalah pulak bantu perbaharui secara pantas sel-sel kulit yang rosak. Hmm... Memang satu pengalaman berbeza bila gunakan SET Combo ni. Berbeza dari produk-produk yang telah sy gunakan sebelu ni!

★ Testimoni Puan Hidayah Ttg Set Combo SilkyWhite:-
Sy tiada masalah pai-yoodara / kewanitaan. So sy disuggestkan utk ambik Set SilkyWhite sebab saya nk fokuskan kepada pemutihan kulit saje. 1st week guna, sy dapat rasakan kulit semakin lembap. Pening kepala pun semakin kurang. Bila saya check rupanya tekanan darah tinggi dah menurun dari 165 jadi 150. Wah! Terkejut besar saya. Ingatkan untuk cantik saje. Tapi boleh untuk rawat penyakit jugak.Masuk minggu kedua, sy tengok jeragat-jeragat di muka dah makin pudar. Maybe cepat kesannya sebab saya rajin sapu Nano Cell Serum di tempat jeragat & tak pernah miss consume SilkyWhite & 24Hours Whitening Booster yg disediakan dalam SET COMBO ni. Dan sekarang, selepas 1 Bulan guna, walaupun tak putih melepak lagi tapi kulit dah semakin cerah & bersih.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
★★ Nak Putihkan Muka & Badan?Gelap Ke*trunan? Msalah Kulit Kusam, Parut, Jerawat & Jeragat?Bhagian 'Tuut' Kecccill, Kend0r, Atau Lowyot?? Nak Lewatkan Put0s Halld? Sukar Ham-mill & Masalah H0rm0n?? Brmasalah Di Dlm Hbgan Asmarrra?
Whatsapss/telegram 0187844325

Thursday, 26 May 2016

zumba












#zumba
#25052016
#merahterbabooommmmmeletupppp
#hyperflexgym
#nakslimnaksihatnakcantik















Aerodance





#aerodance
#hyperflexgym
#themeawakpunyasukalaaaa
#nakslimnaksihatnakcantik
#24052016

















Sunday, 22 May 2016

Aerodance











Aktiviti wajib saya zumba n aerodance
sekurang2nye 2 kali seminggu
selain dpt menikmati hidup sihat ianya adalah salah satu terapi hati buat saya.....hihihi

#19052016







Nova A2d Skinwhite















Alhamdulillah supplement A2D kesayangan saya dah pun sampai
Supplements terbaik yg saya pernah guna setakat ni
Dah hampir 2 tahun lebih setia bersamanya
Sekali guna pasti jatuh hati n tak kan cari yg lain lg
Saya sudah anda bila lagi

Ooopppsss yg 2 ekor bulus tu adalah penyibuk utama semata2
Nak tumpang gelemer gak ktnye
Layankannn je laaa hehehe

READY STOCK
Free whitening booster dan Seabuckthorn seed oil

Kenapa perlu bayar lebih untuk 1 jenis fungsi produk? Anda sudah beli macam-macam produk untuk kulit putih? Anda juga sudah beli produk khusus untuk menganjalkan payudara? Kenapa bazirkan duit untuk beli pelbagai jenis produk hingga habis beratus2 ringgit?
SESUAI UNTUK PEREMPUAN YG BELUM BERKAHWIN & SUDAH BERKAHWIN

Nova A2D SkinWhite Produk 2 Dalam 1 mempunyai 10 manfaat serta fungsi utamanya ialah :-

1) Membesarkan & menganjalkan
Payudara

2) Memandatkan serta menaikkan Pinggul serta
Punggung yang jatuh

3) Mencerahkan kulit sehingga 4 TONA LEBIH CERAH
berbanding tona asal

4) Mengatasi masalah tompok hitam, jeragat, jerawat,
pigmentasi, liang pori terbuka

5) Menambahkan kuantiti susu badan

6) Merendahkan risiko kanser payudara dan kanser rahim

7) Membantutkan pengeluaran bulu roma dan
tingkatkan hormon wanita (estrogen)

8 ) Membantu mengurangkan gejala pre menopause
dan simptom haid

9) Meninggikan metabolism tubuh bagi mengelakkan kegemukan

10) Meningkatkan kesuburan serta
meningkatkan nafsu seksual wanita

Dengan Sebotol Sahaja Bagi NOVA A2D SKINWHITE
1 JUTA MILIGRAM / 1KG ( Tahan 1 -3 Bulan Sebotol)

https://m.facebook.com/NovaA2dSkinwhite
Harga rm130 tidak termasuk kos pos
Yg whatsapss ke 0187844325 akan dpt harga promosi

#a2d
#sayagunasayajual