.the longer your hide your feelings for someone, the harder your fall for that individual.

Thursday, 23 May 2013

Set honey skincare

Set honey skincare dtg lg....
Dtg dlm packaging baru yg cantik n lebih exclusive

Memperkenalkan produk HONEY SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), vaseline.ganoderma.mineral oil.kunyit.madu dan tumbuhan asli. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.
Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, produk HONEY SKINCARE tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk HONEY SKINCARE sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

HONEY SKINCARE berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah warna kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT (pigmentasi)
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- PARUT JERAWAT serta KETIDAKRATAAN kulit wajah
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Produk HONEY SKINCARE akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali



www.wasap.my//60187844325









Friday, 29 March 2013

Testimoni honey skincare

Salam u allll..........


Hari ni nak share sikit tentang honey skin care  yg terhangat n terlaris di pasaran

Yg paling best ialah da customer yg sudi share pic nye untuk berkongsi dgn semua 

Baru je gn set ni xsampai pun sebulan tp kesannye wahhh meletoppss gitu,

Xcaya blh tgk sendiri ye,pic tanpa sebarang edit,pic sebelum n selepas mnggunakkan kamera fon yg sama

Bknnye dari kamera canggih pun kan,tp dah cukup untk menunjukkan betapa bagusnya set skin care ni

Masih xpercaya,apa kt beli n cuba sndiri,baru dpt lihat hasilnye betul2 depan cermin anda semua........

Mudah aje ikut cara saya beli n cuba,elok beli lg,xelok lupakan jer terussss............
Turut disertakan testimoni bertulis sekali yer hehehe.......



























Thursday, 21 February 2013

Honey skincare

Produk HONEY SKINCARE akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat
- Warna kulit sekata
- Cerah, putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa mekap
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meremajakan kulit
- Menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat
- Mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali






Sunday, 10 February 2013

Honey Skincare

Set honey skincare dtg lg....
Dtg dlm packaging baru yg cantik n lebih exclusive

Memperkenalkan produk HONEY SKINCARE (Original), khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen (bukan dari sumber haiwan), vaseline.ganoderma.mineral oil.kunyit.madu dan tumbuhan asli. Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.
Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY atau HYDROQUINONE biasanya akan menyebabkan wajah menjadi merah dan bertambah merah apabila wajah terkena pancaran sinar matahari. 

Tetapi, produk HONEY SKINCARE tidak demikian kerana ia diadun menggunakan bahan-bahan semulajadi secara profesional. Kesemua produk HONEY SKINCARE sangat selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi lebih bersinar, putih semulajadi, tidak berminyak & menjadi lebih tegang juga lembut seperti kulit bayi.

























Monday, 28 January 2013

Air


Tahukah Anda ada 5 sebab Vitamin Anda Tidak Berkesan

1. Tak suka minum Air Putih 

Inilah masalahnya ramai yang ada masalah untuk amalkan minum air putih tetapi lebih suka yang bewarna dan berperisa.  


TAHUKAH ANDA?  

Air yang manis boleh meningkatkan kepekatan darah serta menyebabkan kegemukan. 

SARANAN:  Saya sarankan amalkanlah banyak minum air putih apabila mengamalkan pengambilan vitamin supaya penyerapan vitamin oleh tubuh berlaku dengan lebih baik.  

2. Makan vitamin secara banyak sekaligus pada satu masa.  
Saya tahu anda suka makan vitamin tapi pandai-pandailah aturkan@boleh tanya Perunding Kesihatan Vitamin Anda ..saya bagi contoh macam makan ubatlah..anda patuh jer saranan doktor kan contonya 1 biji 3 kali sehari (anda patuh dgn arahannya kan)

TAHUKAH ANDA?

Apabila anda makan semua vitamin secara sekaligus, ini meningkatkan kepekatan darah kita hanya pada masa-masa tertentu. Ramai yang suka amalkan ini apabila waktu hendak tidur sedangkan pada masa selepas itu kita akan kurang minum air. 

SARANAN

Lepas nie cubalah agih-agihkan pengambilan vitamin anda mengikut kesesuaian dan keperluan anda agar kepekatan darah tidak meningkat secara mendadak pada satu satu masa. Ini juga membantu agar buah pinggang tidak terlalu dibebani pada satu satu masa tertentu sahaja.
 

3. Elakkan pengambilan vitamin bersama ubat.
 

Sekiranya anda dalam pemantauan doktor atas masalah kesihatan, elakkan mengambil ubat secara serentak dengan pengambilan vitamin .
 

TAHUKAH ANDA ?

Ini kerana kesannya akan menyebabkan darah bercelaru dan tidak dapat menyerap vitamin dengan baik.
 

SARANAN

Cuba sediakan jadual, sekiranya selepas makan pagi anda mengambil ubat doktor maka anda boleh amalkan vitamin pada waktu tengahari atau malam. Namun sekiranya anda perlu makan ubat secara berturutan, pagi dan petang, maka amalkan vitamin selepas 1-2 jam selepas pengambilan ubat doktor.
 

4. Kurangkan pengambilan kafien dalam diet harian.
 

Haaaa ini yang tak best dengar nie kan..mana boleh tak minum Kopi rasa tak bertenaga untuk mula hari2 yang mencabar..
 

TAHUKAH ANDA ?
 

Sebenarnya pengambilan kafien boleh merosakkan vitamin yang sedia ada dalam badan. Maka pengambilan minum yang berkafien yang tinggi secara berterusan boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. Maka kita tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan vitamin rosak disebabkan pengambilan kafien secara berterusan.

SARANAN:
 

Cubalah untuk kurangkan pengambilan kafien..contohnya kalau dulu minum 3 cawan sehari..kurangkan 1 cawan sehari..kemudian perlahan2 anda akan terus melupakan minuman kesanyangan anda itu..

5. Makan Vitamin Tanpa Ilmu Yang Betul
 

Makan Vitamin mesti tahu caranya kerana ada sesetengah vitamin tidak boleh dimakan pada masa yang sama.
 

TAHUKAH ANDA ?
 

Kisahnya begini..
  a) Multivitamin yang lengkap dengan zat besi tidak boleh diambil bersama air susu, Ini kerana ia akan mengganggu penyerapan zat besi itu sendiri.  b) Vitamin E tidak boleh diambil bersama alfalfa kerana alfalfa boleh mengganggu penyerapan vitamin E oleh tubuh badan manusia. 


SARANAN:
 

Adalah penting sewaktu membuat keputusan membeli mesti mengambil kira Perkara Pertama iaitu
  -Vitamin Anda HALAL  -Vitamin Anda SELAMAT  -Vitamin Anda SEMULAJADI  -Vitamin Anda BERKESAN

Friday, 25 January 2013

Honey Skin Care

Honey Skin Care

MANFAAT DAN KEGUNAANYA:-
-MEMUTIHKAN WAJAH
-MENGHILANGKAN BINTIK BINTIK HITAM 
-MENGHILANGKAN JERAWAT DAN BEKAS JERAWAT
-MENGECILKAN PORI PORI DI WAJAH
-MERATAKAN KULIT WAJAH
DALAM MASA 14HARI WAJAH AKAN PUTIH PINK DAN GLOWING

P/S:-DALAM MASA RAWATAN TOLONG JANGAN CAMPUR DENGAN PRODUK LAIN ATAU BEDAK..DAN LIHAT HASILNYA DALAM MASA 1BULAN WAJAH AKAN PUTIH PINK DAN GLOWING!!!!


Oder~0187844325


.